Zákaznická podpora:+420 775 691 110

Tipy a triky pana Piškota

Na práci s vykrajovátky a tvořítky není nic složitého. Přece jen to chce pár rad a triků, jak dosáhnout co nejlepšího výsledku, Pro co nejjednodušší práci s vykrajovátky má pro Vás Pan Piškot pár tipů a triků pro dokonalý výsledek.

 A pokud máte Vy nějaký trik, o který by jste se chtěli podělit, neváhejte nám napsat.

Tipy a triky na pečení lineckého cukroví

1.Razítkujte vždy studené těsto. V opačném případě se Vám bude těsto lepit na vykrajovátko.

2. Vykrajovátko a těsto před použitím poprašte moukou nebo kakaem pro zvýraznění tvaru

3. Pokud se těsto moc lepí, vložte jej vyválené na chvíli do lednice a poté pokračujte v pečení.

4. Nejlepší je vyválet si na pečící papír těsto a dát ho do lednice, poté vykrajovat.

5. Nechcete vykrajovátko zašpinit? Vykrajujte přes sáček nebo mikrotenovou fólii.

6. Těsto si připravte den nebo dva předem, aby bylo uležené a měli jste co nejlepší linecké cukroví.

7. Pro zvýraznění tvarů použijte kakao.

 

S našimi výhodnými sadami můžete vytvářet rozmanité obtisky na Vaše cukroví: