Na práci s vykrajovátky a tvořítky není nic složitého. Přece jen to chce pár rad a triků, jak dosáhnout co nejlepšího výsledku, Pro co nejjednodušší práci s vykrajovátky má pro Vás Pan Piškot pár tipů a triků pro dokonalý výsledek.
A pokud máte Vy nějaký trik, o který by jste se chtěli podělit, neváhejte nám napsat.
Tipy a triky na pečení lineckého cukroví
1.Razítkujte vždy studené těsto. V opačném případě se Vám bude těsto lepit na vykrajovátko.
2. Vykrajovátko a těsto před použitím poprašte moukou nebo kakaem pro zvýraznění tvaru
3. Pokud se těsto moc lepí, vložte jej vyválené na chvíli do lednice a poté pokračujte v pečení.
4. Nejlepší je vyválet si na pečící papír těsto a dát ho do lednice, poté vykrajovat.
5. Nechcete vykrajovátko zašpinit? Vykrajujte přes sáček nebo mikrotenovou fólii.
6. Těsto si připravte den nebo dva předem, aby bylo uležené a měli jste co nejlepší linecké cukroví.
7. Pro zvýraznění tvarů použijte kakao.
S našimi výhodnými sadami můžete vytvářet rozmanité obtisky na Vaše cukroví: